Skip to contentSkip to main navigation Skip to footer

UPIS JAČI ZA FAZI I MEDITERAN GAMING GROUP

logo fazi 1 scaled

Beograd, 26.10.2018.godine: Jednoglasnom odlukom Skupštine Udruženja priređivača igara na sreću Srbije – UPIS, u punopravno članstvo najvećeg regionalnog udruženja priređivača igara na sreću primljeni su „FAZI“ i „MEDITERAN GAMING GROUP“.

UPIS AGP 1

Kompanija „FAZI“ je renomirani proizvođač opreme kao i hardvera i  softvera  za igre na sreću, poznat i priznat i van granica naše zemlje.  Na svetskom tržištu su posebno poznati po proizvodnji elektronskih  ruleta. Njihov  najpoznatijio proizvod je rulet  Triple Crown  koji  ima jedinstvena rešenja  sa tri aktivna točka i čiji dizajn  potpisuje jedan od naplodnijih industrijskih dizajnera današnjice Karim Rašid. Pored srpsklog tržišta značajno su prisutni na tržištima širom Evrope, Azije i Amerike.

“MEDITERAN GAMING GROUP” je relativno mlada kompanija koja se sa velikim uspehom pozicionira na srpskom tržištu igara na sreću, istovremeno ulažući značajna sredstva i napore u razvoj i jačanje sopstvenog IT sektora.

logo spin crni 1Sa UPIS-ovog stanovišta veoma  su značajne činjenice da obe komanije  poštuju potpunu legalnost poslovanja u svim sferama  kao i da imaju izraženi osećaj za društveno odgovorno poslovanje. Takođe, obe kompanije imaju tendenciju ubrzanog rasta.

U UPIS-u očekuju da će sa novim članovima u svojim redovima postizati još značajnije poslovne rezultate.

en_USEnglish