Skip to contentSkip to main navigation Skip to footer

UPIS NA BEOGRADSKOM SAJMU IGARA NA SREĆU

sajam 2015

Od 19. do 21. maja na Beogradskom sajmu održan je osmi po redu sajam igara na sreću TOTAL FUTURE GAMING BELGRADE. Udruženje priređivača igara na sreću Srbije – UPIS već tradicionalno učestvuje na ovom najvećem regionalnom skupu priređivača i proizvođača opreme za igre na sreću.

Kao i prethodnih godina i na ovom sajmu UPIS je predstavio projekat prevencije zavisnosti od igara na sreću „Moguće je prekinuti“ koji već pet godina uspešno realizuje u saradnji sa Specijalnom bolnicom za bolesti zavisnosti iz Drajzerove u Beogradu. Na UPIS-ovom štandu direktorka Specijalne bolnice dr Mira Kovačević i njene saradnice Jasmina Milašinović i dr Snežana Alčaz su sve zainteresovane, a pre svega, učesnike sajma, novinare i druge posetioce sajma detaljno informisale o stručnom aspektu Projekta. Sajam je svakako bio i prilika za uspostavljanje brojnih kontakata predstavnika UPIS-a sa priređivačima igara na sreću iz zemlje i regiona.

Inače, Beogradski sajam igara na sreću okupio je 40 izlagača iz desetak zemalja koji su na preko 2500 kvadratnih metara u hali 5 Beogradskog sajma izložili svoju ponudu, pre svega tehnološke i softverske inovacije kada je u pitanju oprema za igre na sreću.

en_USEnglish