Skip to contentSkip to main navigation Skip to footer

Upis na Sajmu igara na sreću

Na ovogodišnjem beogradskom sajmu igara na sreću Udruženje priređivača igara na sreću predstavilo je svoj projekat prevencije bolesti zavisnosti „Moguće je prekinuti“, koji u saradnji sa Specijalnom bolnicom za bolesti zavisnosti iz Drajzerove provodi već skoro dve godine.

logo geb

Iako relativno mlado, Udruženje priređivača igara na sreću (UPIS) se, zahvaljujući pre svega kvalitetnom radu i reprezentativnom učešću, uspelo pozicionirati kao relevantan sagovornik nadležnih državnih organa kada je u pitanju normativno-pravna regulativa na tržištu igara na sreću u našoj zemlji.

Pre nepune dve godine UPIS je nastao kao izraz potrebe i težnji domaćih priređivača igara na sreću za unapređenjem ukupnih standarda poslovanja u domenu igara na sreću, jačanja društvene odgovornosti i uspostavljanja partnerskih odnosa sa državom kada je u pitanju normativno-pravno regulisanje te oblasti.

UPISOV štand je celo vreme sajma bio veoma posećen. Brojni posetioci, kako igrači tako i priređivači ispoljili su veliko interesovanje za sadržaj edukacije kao i suštinu celokupnog projekta.

Sajam je bio prilika i za niz veoma značajnih poslovnih kontakata sa priređivačima i udruženjima iz regiona i predstavnicima proizvođača opreme koji su izlagali na sajmu.

Ciljevi ovogodišnjeg nastupa UPIS na sajmu su u potpunosti ostvareni. Tome je svakako doprinela i činjenica da su mediji koji su pratili sajamska dešavanja bili veoma zainteresovani za projekat „Moguće je prekinuti“, ali i za delatnosti Udruženja u celini.

en_USEnglish