Skip to contentSkip to main navigation Skip to footer

UPISOV VODIČ ZA ZAPOSLENE PREDSTAVLjEN NA SAJMU

Ovogodišnji beogradski sajam igara na sreću, sedmi po redu, okupio je brojne izlagače – priređivače i proizvođače iz zemlje i inostranstva. Sajam kao i uvek predstavlja odličnu priliku da se predstave novine kada su nove igre u pitanju, ali i novi proizvodi u okviru celokupne industrije igara na sreću.

[envira-gallery id=”511″]

I Udruženje priređivača igara na sreću Srbije iskoristilo je priliku i na sajmu nastavilo sa predstavljanjem novog vida u prevenciji zavisnosti i podizanju nivoa odgovornog priređivanja igara na sreću. Predsednik UPIS-a Vanja Bulić ističe da je sajam pravo mesto da se nastavi sa predstavljanjem vodiča za zaposlene, koji je UPIS objavio u saradnji sa Specijalnom bolnicom za bolesti zavisnosti iz Beograda.

Vodič za zaposlene u industriji igara na sreću, koji je iz štampe izašao nekoliko dana pre početka sajma, izazvao je priličnu pažnju i igrača i izlagača, a posebno priređivača igara na sreću. Domaći, ali i priređivači iz regiona su ispoljili veliko intersovanje za vodič, prvenstvenio za njegov sadržaj.

Objavljivanjem vodiča za zaposlene u industriji igara na sreću, čiji je autor Jasmina Milašinović, rukovodilac odseka za prevenciju Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti iz Beograda, UPIS nastavlja sa primenom savremenih trendova u prevenciji zavisnosti od igara na sreću i po tome je jedinstven u regionu, a i šire.

en_USEnglish