Skip to contentSkip to main navigation Skip to footer

UPIS NA BEOGRADSKOM SAJMU IGARA NA SREĆU

Belgrade Future Gaming

Petnaesti po redu BELGRADE FUTURE GAMING održava se 30 i 31.maja na Beogradskom Sajmu.

Udruženje priređivača igara na sreću (UPIS) sada već tradicionalno učestvuje na ovom Sajmu i predstaviće Program prevencije zavisnosti “Moguće je prekinuti” koji već 12 godina uspešno realizuje u saradnji sa Specijalnom bolnicom za bolesti zavisnosti iz Drajzerove.

Tim povodom, prvog dana Sajma na štandu UPIS boraviće stručnjaci (lekari, psiholozi, pedagozi) iz Drajzerove. Biće ovo jedinstvena prilika da se zainteresovana javnost i stručnjaci direktno informišu o pomenutom projektu, ali i o drugim pitanjima vezanim za prevenciju zavisnosti od igara na sreću.

Drugog dana Sajma UPIS će na svom štandu ugostiti predstavnike udruženja priređivača igara na sreću iz regiona sa kojima ima dugogodišnji i veoma uspešnu saradnju.

Tema ovog radnog sastanka biće razmena iskustava kada je reč o projektima društvene odgovornosti i aktuelnog stanja na tržištima zemalja regiona.

Informacija za sve posetioce: Hala IV Sajma u kojoj se održava BELGRADE FUTURE GAMING prvog dana je otvorena od 10 do 18 časova, a drugog dana od 10 do 16 časova.

sr_RSSerbian