Skip to contentSkip to main navigation Skip to footer

UPIS NA SAJMU “BELGRADE FUTURE GAMING”

Foto sajam

Beograd, 25.maj 2016. godine: Na Beogradskom sajmu održan je deveti po redu sajam igara na sreću BELGRADE FUTURE GAMING. Udruženje priređivača igara na sreću Srbije – UPIS već tradicionalno učestvuje na ovom najvećem regionalnom skupu priređivača igara na sreću i proizvođača opreme za igre na sreću.

Kao i prethodnih godina i na ovom sajmu UPIS je predstavio projekat prevencije zavisnosti od igara na sreću „Moguće je prekinuti“ koji već duže od pet godina uspešno realizuje u saradnji sa Specijalnom bolnicom za bolesti zavisnosti iz Drajzerove u Beogradu.

Na UPIS-ovom štandu stručnjaci iz Drajzerove, predvođeni Jasminom Milašinović, su sve zainteresovane, a pre svega, učesnike, novinare i druge posetioce sajma detaljno informisali o stručnom aspektu Projekta.

Direktor UPIS-a Rade Karan ističe veoma uspešnu saradnju sa Specijalnom bolnicom iz Drajzerove kao i činjenicu da je ovaj projekat prevencije prepoznat i van granica naše zemlje. U poslednje dve godine sa velikim uspehom projekat prevencije „Moguće je prekinuti“ predstavljen je na brojnim stručnim skupovima u zemlji i inostranstvu. Do sada, edukaciju u Specijalnoj bolnici završilo je više od tri hiljade zaposlenih u kompanijama – članicama UPIS-a.

U UPIS-u naglašavaju da su kompanije njihove članice lideri ne samo u regionu već i šire kada je u pitanju prevencija zavisnosti od igara na sreću, zaštita maloletnika, odgovorno priređivanje igara na sreću i društvena odgovornost u celini.
Sajam je svakako bio i prilika za uspostavljanje brojnih kontakata predstavnika UPIS-a sa priređivačima igara na sreću iz zemlje i regiona.

Inače, Beogradski sajam igara na sreću okupio je 40 izlagača iz desetak zemalja koji su na preko 2500 kvadratnih metara u hali 5 Beogradskog sajma izložili svoju ponudu, pre svega tehnološke i softverske inovacije kada je u pitanju oprema za igre na sreću.

sr_RSSerbian